식품군별 섭취량분포
		
		
						
   			
	
		
		
			
					| 식품군 | 평균(g) | 표준오차(g) | p1(g) | p5(g) | p10(g) | p25(g) | p50(g) | p75(g) | p90(g) | p95(g) | p99(g) | 
		
		
			
					| 곡류 및 그 제품 | 126.9 | 5.2 | 2.1 | 24.5 | 41.7 | 81.6 | 120.3 | 163.2 | 217.9 | 240.8 | 305.7 | 
			
					| 감자 및 전분류 | 24.1 | 4.7 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 17.1 | 68.3 | 136.3 | 288.5 | 
			
					| 당류 및 그 제품 | 3.3 | 0.6 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0.2 | 2.3 | 11.2 | 20.4 | 36 | 
			
					| 두류 및 그 제품 | 45.4 | 8.7 | 0 | 0 | 0 | 0 | 4.3 | 17.6 | 187.2 | 241.9 | 597.2 | 
			
					| 종실류 및 그 제품 | 0.7 | 0.2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0.3 | 1.5 | 2.6 | 12.1 | 
			
					| 채소류 | 50.2 | 5.1 | 0 | 0 | 3.8 | 13.8 | 29.2 | 69.8 | 107.3 | 135.4 | 312.9 | 
			
					| 버섯류 | 2.6 | 0.6 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0.3 | 7.2 | 14.4 | 43.4 | 
			
					| 과실류 | 128.8 | 12.3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 82.6 | 201.2 | 307.4 | 428.5 | 677.3 | 
			
					| 해조류 | 1.9 | 0.3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0.7 | 2.7 | 4.6 | 6.6 | 15.6 | 
			
					| 음료 및 주류 | 17.1 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 15.1 | 153.3 | 365.2 | 
			
					| 조미료류 | 9 | 1.8 | 0 | 0 | 0.1 | 1.6 | 3.5 | 8.6 | 16 | 22.6 | 114.5 | 
			
					| 유지(식물성) | 2.4 | 0.3 | 0 | 0 | 0 | 0.2 | 1.2 | 2.9 | 6 | 8.7 | 19.7 | 
			
					| 기타(식물성) | 0.5 | 0.3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0.1 | 16.3 | 
			
					| 육류 및 그 제품 | 21 | 2.2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 11.1 | 31.1 | 53.2 | 64.2 | 137.3 | 
			
					| 난류 | 20.5 | 2.5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 3.6 | 28.1 | 55.4 | 83 | 143 | 
			
					| 어패류 | 14.4 | 2.4 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2.6 | 18.4 | 34.5 | 53.6 | 121.3 | 
			
					| 유류 및 그 제품 | 272.5 | 19.3 | 0 | 0 | 0 | 110.5 | 212 | 391.4 | 530 | 707.1 | 1095.2 | 
			
					| 유지(동물성) | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0.5 |